Vi tilbyder


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in D:\wwwroot\extern\loekkegren.dk\site_con.php on line 2

Døre & vinduer

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres?

Ved renovering bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage.

Vi tilbyder blandt andet at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

Vi samarbejder med Danmarks førende producenter og kan levere og udskifte døre og vinduer med færdige elementer.

Hvis du har brug for gode råd, er du meget velkommen til at kontakte Løkkeagrenes Tømrerforretning ApS.

Nybygninger

Har I planer om at bygge nyt, så tag os med på råd.

Vi har mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan I nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år.

Kontakt os for at høre mere om nybyggeri i træ, priser og garantier.

Renovering

Vi tilbyder en gennemgribende renovering af facade, hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for om arbejdet er udført korrekt. Vi hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Ring til os og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så du sikrer dig professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig.

Løkkeagrenes Tømrerforretning ApS
Rougsøvej 100
8950 Ørsted